Dopyt
×

Udržateľnosť v centre nášho podnikania

Spoločnosť ABC Print používa inovatívne tlačové materiály a technológie, aby minimalizovala svoj vplyv na životné prostredie. Vďaka recyklovanému papieru, ekologickým farbám a tonerom spoločnosť ABC Print nielen chráni životné prostredie, ale zároveň zabezpečuje vysokú kvalitu tlače pre svojich klientov.

Energetická účinnosť: kľúč k udržateľnej tlači

V spoločnosti ABC Print venujeme osobitnú pozornosť používaniu energeticky účinných tlačových procesov. Tieto moderné techniky pomáhajú znižovať spotrebu energie a uhlíkovú stopu, čo je dôležité pre udržateľný rozvoj.

Digitálna tlač a personalizácia: menej odpadu, viac hodnoty

Vďaka digitálnej tlači a možnostiam personalizácie v tlačiarni ABC sa výrazne znižuje množstvo odpadu. Tlačíme presne to, čo potrebujete, čo znamená efektívnejšie využívanie zdrojov a personalizované produkty pre každého zákazníka.

Vyberte si tlačiareň ABC pre ekologickú tlač

Keď si vyberiete ABC Print, nielenže podporíte udržateľné postupy, ale získate aj kvalitné a personalizované tlačové služby. Naša široká ponuka produktov, od vizitiek až po veľkoformátovú tlač, je v súlade s naším poslaním šetrným k životnému prostrediu.

V spoločnosti ABC Print sme hrdí na to, že sme lídrami v oblasti ekologickej tlače a prispievame k udržateľnejšej budúcnosti. Pridajte sa k nášmu úsiliu chrániť našu planétu a zároveň si užívajte výhody vysokokvalitných tlačových služieb.

B2B spolupráca

Ponúkame veľmi výhodné ceny a zľavy pre tlačiarne, grafické štúdiá či reklamné agentúry.
Zistiť viac

Blog & novinky

Aktuálne zo sveta ABC tlačiarne - nové technológie, tlačiarenské materiály, zaujímavosti a oveľa viac.
Zistiť viac