Dopyt
×

Zvážte účel

Pred výberom dizajnu sa zamyslite nad dôvodom odoslania pohľadnice. Je určená obchodným partnerom, priateľom alebo rodine? Účel by mal byť vodítkom pri výbere motívu a štýlu.

Dizajn a personalizácia

V dobe univerzálneho prístupu k tlači na požiadanie je možné vytvoriť pohľadnice na mieru, ktoré odrážajú vašu osobnosť alebo značku. Personalizované pohľadnice s logom vašej spoločnosti alebo vašimi fotografiami môžu mať veľký vplyv.

Materiál a kvalita tlače

Vyberte si kvalitný papier, ktorý vydrží prepravu. Lesklý povrch môže zvýrazniť farby a fotografie, zatiaľ čo matný povrch je ideálny pre pohľadnice, na ktoré sa má písať.

Realizácia pohľadnice

Grafický návrh

Ak nie ste profesionálny grafik, nebojte sa použiť šablóny z online tlačiarní. Tieto šablóny sú často navrhnuté s ohľadom na vizuálnu estetiku a dobrú čitateľnosť textu.

Copywriting

Text na pohľadnici by mal byť stručný a výstižný. Mal by jasne a priamo odrážať vaše posolstvo. Ak ide o obchodné posolstvo, nezabudnite uviesť výzvu na akciu.

Príprava tlače

Pred tlačou skontrolujte rozlíšenie obrázkov a orezové značky. Mnohé tlačiarne ponúkajú online nástroje na kontrolu vašich návrhov pred konečnou tlačou.

Distribúcia

Premyslite si, ako bude pohľadnica doručená. Bude doručená osobne, zaslaná poštou alebo distribuovaná ako súčasť marketingovej kampane? To všetko môže ovplyvniť dizajn a obsah.

Pohľadnice sú osobným a silným komunikačným nástrojom. Ak uvažujete o ich vytvorení alebo predaji, nezabudnite, že správna kombinácia dizajnu, kvality tlače a efektívneho textu môže posunúť vaše posolstvo na vyššiu úroveň.

B2B spolupráca

Ponúkame veľmi výhodné ceny a zľavy pre tlačiarne, grafické štúdiá či reklamné agentúry.
Zistiť viac

Blog & novinky

Aktuálne zo sveta ABC tlačiarne - nové technológie, tlačiarenské materiály, zaujímavosti a oveľa viac.
Zistiť viac