Dopyt
×

Čo je to skúšobná tlač?

Skúšobná tlač je proces vytvárania jednej alebo viacerých skúšobných kópií tlačového projektu. To vám umožní skontrolovať a overiť, ako bude vyzerať konečný produkt. Zahŕňa kontrolu farieb, kvality obrazu, textu a celkového vzhľadu tlačeného produktu predtým, ako dáte pokyn na finálnu tlač.

Prečo je skúšobná tlač taká dôležitá?

1. Overenie dizajnu a obsahu: Je dôležité zabezpečiť, aby vaše tlačené materiály vyzerali profesionálne a jasne komunikovali vaše posolstvo. Pomocou skúšobnej tlače môžete  identifikovať a opraviť prípadné chyby v dizajne alebo texte.
2. Presnosť farieb: Ako už bolo spomenuté, farby na monitore sa môžu líšiť od farieb, ktoré sa zobrazujú na vytlačenom materiáli. Skúšobná tlač vám dáva príležitosť uistiť sa, že farby sú presné a zodpovedajú vašim požiadavkám.
3. Úspora nákladov: Identifikácia problémov v skúšobnej tlači môže ušetriť peniaze tým, že sa vyhnete nákladným chybám v konečnej tlači.

Skúšobná tlač je nevyhnutným krokom v procese tlače, ktorý pomáha zabezpečiť, aby vaše tlačené materiály vyzerali presne tak, ako majú. Bez nej sa vystavujete riziku chýb, ktoré môžu zničiť profesionálny vzhľad vašej firmy.

B2B spolupráca

Ponúkame veľmi výhodné ceny a zľavy pre tlačiarne, grafické štúdiá či reklamné agentúry.
Zistiť viac

Blog & novinky

Aktuálne zo sveta ABC tlačiarne - nové technológie, tlačiarenské materiály, zaujímavosti a oveľa viac.
Zistiť viac