Dopyt
×

Táto veľkoformátová UV tlačiareň s integrovaným rezacím plotrom prináša do našej výroby nevídanú flexibilitu a efektivitu.

Hlavná výhoda spočíva v technológii UV tlače, ktorá umožňuje okamžitú polymerizáciu atramentu pomocou UV žiarenia. Tým dochádza k vytvrdnutiu tlačeného materiálu ihneď po aplikácii na povrch. Vďaka tejto metóde eliminujeme čakacie doby, čo výrazne skracuje celkový čas výroby.

Táto technológia tiež poskytuje vynikajúcu odolnosť voči vonkajším vplyvom, čo je kľúčové pre výrobu odolných reklamných materiálov, vonkajších billboardov a dekoračných prvkov. Kombinácia veľkoformátovej tlačiarne a rezacieho plotra navyše umožňuje precízne spracovanie a tvarovanie výsledných produktov, čo nám umožňuje splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky zákazníkov.

S touto inovatívnou technológiou môžeme rýchlejšie reagovať na potreby trhu a poskytovať zákazníkom kvalitné produkty s dlhšou životnosťou. Rozšírenie výrobného parku o stroj Roland DGXPress UG-642 predstavuje kľúčový krok k udržaniu konkurenčnej výhody a posilneniu našej pozície na trhu.

B2B spolupráca

Ponúkame veľmi výhodné ceny a zľavy pre tlačiarne, grafické štúdiá či reklamné agentúry.
Zistiť viac

Blog & novinky

Aktuálne zo sveta ABC tlačiarne - nové technológie, tlačiarenské materiály, zaujímavosti a oveľa viac.
Zistiť viac