Dopyt
×

Najobľúbenejšie propagačné predmety na leto 

Reklamný textil

Leto a reklamný textil, ako sú tričká, klobúky a plážové uteráky, idú ruka v ruke. S logom vašej spoločnosti na týchto predmetoch podporíte svoju značku pri každom nosení. Uistite sa, že ste si vybrali svieže a živé farby, ktoré sú v lete populárne.

Personalizované fľaše na vodu

Hydratácia je počas horúcich letných dní kľúčová. Ponuka štýlových a opakovane použiteľných fliaš na vodu s vaším logom nielenže podporí ekologické správanie, ale stane sa aj každodenným spoločníkom vašich klientov.

Reklamné slnečné okuliare

Štýlové slnečné okuliare s logom vašej spoločnosti sú dokonalým letným doplnkom. Nielenže ochránia oči vašich klientov pred slnkom, ale poslúžia aj ako módny doplnok.

Plážové tašky s potlačou

Plážová sezóna klope na dvere a čo môže byť lepšie ako ponúknuť praktické a štýlové plážové tašky s vaším logom? Nielenže sú to skvelé reklamné predmety, ale poskytujú aj dostatok priestoru na ďalšie letné potreby.

 

Ako si vybrať správne reklamné predmety

Udržateľnosť

V dnešnej dobe je dôležité myslieť na životné prostredie. Výber ekologických a udržateľných reklamných predmetov nielen zlepší imidž vašej značky, ale aj podporí pozitívne zmeny.

Funkčnosť

Vyberajte si predmety, ktoré sú nielen atraktívne, ale predovšetkým praktické. Reklamné predmety, ktoré ľudia skutočne používajú, zabezpečia, že vaša značka bude vždy na očiach.

Personalizácia

Personalizované reklamné predmety s osobným menom alebo odkazom vytvárajú silnejšie puto medzi vašou značkou a klientom.

Kvalita

Nikdy nerobte kompromisy v kvalite kvôli cene. Reklamné predmety by mali byť odolné a vydržať skúšku časom, aby pozitívne reprezentovali vašu značku.

Reklamné predmety na leto ponúkajú skvelú príležitosť spojiť vašu značku s pozitívnymi skúsenosťami vašich klientov. Vyberte si správne a vaša značka sa bude spájať s letom plným radosti a slnka.

B2B spolupráca

Ponúkame veľmi výhodné ceny a zľavy pre tlačiarne, grafické štúdiá či reklamné agentúry.
Zistiť viac

Blog & novinky

Aktuálne zo sveta ABC tlačiarne - nové technológie, tlačiarenské materiály, zaujímavosti a oveľa viac.
Zistiť viac