Dopyt
×
  1. Vianočná pohľadnica: klasika, ktorá nikdy nesklame. Osobná vianočná pohľadnica s originálnym dizajnom a vlastným textom urobí radosť každému. Či už dávate prednosť tradičným motívom alebo moderným vzorom, ponúkame vám široký výber.
  2. Kalendáre: Čo povedať k originálnemu kalendáru s vlastnými fotografiami? Ideálny darček pre rodinu, priateľov a obchodných partnerov, ktorý im bude pripomínať spomienky po celý rok.
     
  3. Vianočné dekorácie: Od vianočných stromčekov až po nálepky na okná - všetko sa dá personalizovať! Vaše logo, rodinná fotografia alebo iný dizajn - možností je nespočetne veľa.
     
  4. Darčekové balenie: Vďaka našej tlačiarni môže byť každý darček jedinečný ešte predtým, ako ho rozbalíte.
     
  5. Propagačné materiály: Ak ste firma, vianočné obdobie je ideálnym časom na propagáciu vašej značky. Katalógy, letáky, plagáty s vianočnými zľavami - to všetko si môžete nechať vytlačiť.
     
  6. Vianočné oblečenie: tričká, čiapky alebo snáď tašky s vianočnou potlačou? Skvelý nápad na darček pre blízkych, ale aj pre zamestnancov vašej spoločnosti.
     

Vianočné obdobie je časom radosti, zdieľania a vďačnosti. A ako lepšie vyjadriť svoje pocity ako originálnymi potlačami? S tlačiarňou ABC máte nekonečné možnosti, ako urobiť vaše sviatky ešte čarovnejšími.

B2B spolupráca

Ponúkame veľmi výhodné ceny a zľavy pre tlačiarne, grafické štúdiá či reklamné agentúry.
Zistiť viac

Blog & novinky

Aktuálne zo sveta ABC tlačiarne - nové technológie, tlačiarenské materiály, zaujímavosti a oveľa viac.
Zistiť viac